Tæruddalen skianlegg

Tæruddalen Skianlegg er ett helårsanlegg som tilbyr rulleski og andre barmarksaktiviteter på sommeren og langrenn klassisk og fri på vinteren.

Anlegget eies av Skedsmo kommune og driftes i samarbeid med Skedsmo skiklubb. Skiklubben har dette anlegget som sin hjemmebase og har alle sine treninger i og rundt anlegget. Vi arrangerer skirenn, rulleskirenn samt klubbmesterskap i terrengløp i og rundt anlegget.

Alle er velkommen til å bruke anlegget men vi vil at det respekteres at grupper trener i hele eller deler av anlegget, og vi vil derfor ikke ha løse hunder eller barn som ikke er under oppsyn når det er trening i anlegget, dette grunnet at det er vanskelig å stoppe med rulleski eller ski på bena.

Hundeeiere plukker opp etter hunden og vi tar alle ansvar for å ta med oss søppel.

Når man bruker anlegget er det retningsbestemt og man holder seg til høyre slik at man kan passeres på venstre side. Se bilde for retning.

Ta kontakt: post@skedsmoskiklubb.no for ønske om faste treningstid.