Klubbklær

Vi bruker Trimtex som leverandør av klubbklær. Det er veldig enkelt for klubben og for utøver, da alt fungerer som i en vanlig nettbutikk.

Du logger deg inn med bruker og passord og skriver inn en kode så kommer vårt tøy opp og du bestiller så mye og hvor mange plagg du ønsker, betaler med deres betalingsmetoder og henter tøyet i Tæruddalen. Vi arrangerer prøvekvelder slik at dere kan prøve tøyet før dere kjøper.

Nettbutikken for vårt klubbtøy har kun åpent 1 uke på høsten, slik at det er kun da som dere kan kjøpe inn vårt tøy.

Det er ingen plikt å handle vårt klubbtøy men det gir en veldig god klubbfølelse både på trening og i konkurranser.

Bestilling av klubbtøy skjer hver høst. Følg med på Facebook og nettsider når klubbtøy kan anskaffes.

Her kan du se utvalget: Klubbtøy.pdf